communicatietraining

Werkwijze

Heel goed vond ik het persoonlijke en professionele door elkaar heen gebruiken, want het gaat om persoonlijk leiderschap in iedere situatie.”
Ria, docent

De praktijk is de beste leermeester

Visie: duurzame verandering begint bij jezelf

Persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet en leert: dat staat centraal in al onze trainingen en coachingtrajecten. Ons doel is dat deelnemers zélf inzichten opdoen waarmee zij zélf hun effectiviteit, communicatieve vaardigheden en impact kunnen verhogen. Duurzame verandering begint immers bij jezelf. We geloven in leren door doen, en doen wat werkt. Natuurlijk, theorie kan nodig zijn. Maar theorie is nooit hoofdzaak, het is ondersteuning. Want de praktijk is de beste leermeester.

De kracht van Koenis

Met veel humor en een open houding weet Hans Koenis snel een vertrouwde sfeer te creëren. Hij komt dichtbij, maar altijd met respect. Veel deelnemers vinden dit aanvankelijk spannend, maar ze voelen zich al snel op hun gemak. En achteraf noemen ze juist die persoonlijke nabijheid, die voortkomt uit waarachtige interesse en de wens om samen verder te komen, als onderdeel dat de meeste indruk maakt en de hoogste impact heeft.

 

Netwerk

Koenis Training & Coaching heeft een compact netwerk van ervaren acteurs, trainers en coaches. Allen zijn specialisten die met eenzelfde houding en plezier in het leven staan, met geloof in groei en in samen verder komen.
En, Koenis Training & Coaching is partner van Panthion (loopbaanvraagstukken, organisatieveranderingen) sinds februari 2015.

 


Hans Koenis | Weesperzandpad 6 1111 RT Diemen | 020 471 39 13 | 06 245 487 88 | info@hanskoenis.nl